Training en Coaching

Met trainen ben ik begonnen tijdens mijn studie. Op freelance basis, met de OV-kaart het land door om trainingen te verzorgen aan de meest uiteenlopende groepen. Een bijzonder leerzame tijd waarin ik zeer veel plezier heb gehad.

Na mijn afstuderen ben ik in dienst gegaan bij Welten Opleiding & Ontwikkeling. Hier heb ik mij als trainer verder ontwikkeld en mij gespecialiseerd in trainingen op het gebied van persoonlijke financiële planning. Het was een bijzonder afwisselende periode. Trainingen liepen uiteen van workshops voor 50 adviseurs in een Van der Valk-zaal, tot 1 op 1 begeleiding van nieuwe medewerkers. Alle grote banken heb ik bezocht en ook heb ik veel eigen medewerkers van Welten opgeleid die in de detachering actief waren.

Na een aantal jaar anderen gecoached te hebben in het vak, wilde ik het zelf gaan doen. Met klanten in de weer om voor hen een goed financieel advies op te stellen. vandaar mijn overstap naar de Rabobank. Na 5 jaar als accountmanager Private Banking werkzaam te zijn geweest wilde ik beide en heb de stap genomen om voor mezelf te beginnen.

Nu kan ik het verzorgen van trainingen combineren met het adviseren van klanten. Voor mij de perfecte combinatie om mijn kennis en ervaring op peil te kunnen houden en deze te kunnen delen met anderen.

Trainingen zijn een beleving. Het feit dat je een groep mensen of een individu op een positieve manier kunt helpen om materie tot zich te nemen is fantastisch. Iedere keer weer vind ik het een cadeautje dat ik hier een onderdeel van mag zijn.

Kouwenberglogo

Joost Kouwenberg

T: 06 10 46 31 28

 

erkendhypotheekadviseurffplinkedin